TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu

Şbt

Okulumuz 3-D sınıfı öğrencileri, Elazığ depreminin ardından, kendi çabaları ile topladıkları battaniye, bot, yorgan, kıyafet, mont, diş fırçası, diş macunu vb. oluşan yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz, 05-20 EKİM 2019 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Kod Haftası etkinliklerine katılmış olup "Kodlama Okuryazarlığı Mükemmellik Sertifikası" almayı hak kazanmıştır. Öğrencilerimize etkin ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Türk Böbrek Vakfı tarafından okulumuz öğrencilerine "Böbrek Sağlığı ve Beslenme Alışkanlıkları" konulu eğitim verildi.

Ara

Okulumuzun "Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında kazandığı BEYAZ BAYRAK uygulamaları devam etmektedir.

Ara

EBA eğitim portalından en etkin şekilde yararlanmak için etkinliklerimizi EBA'da paylaşıyoruz.

Ara

Okulumuzda uygulanmakta olan Akıl ve Zeka Oyunları kurslarında kullanılmak üzere atölyemiz hazırlanmaktadır.

Ara

Sınıflarımızda ve derslerimizde EBA eğitim portalından en iyi şekilde yararlanıyoruz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik "Çocuklarda Problem Çözme Becerisi" Semineri gerçekleştirildi.

Kas

"Her Kitap Bir Dünya" Projesi kapsamında öğretmenlerimizle, idarecilerimizle, destek personelimizle, velilerimiz ve öğrencilerimizle tüm okul olarak katıldığımız kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen güzel gösteriler eşliğinde büyük bir coşku içinde kutlandı.

Ock