TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize, eğitici videolar eşliğinde hijyen eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize "Çatışma Çözme Sınıf Rehberlik Etkinliği" gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvası sonuçlandı. Oyun kategorilerinde ilk üçe giren öğrencilerimiz okulumuzu ilçe turnuvasında temsil edecektir.
           Öğrencilerimizi tebrik eder, ilçe turnuvasında başarılar dileriz.

Ara

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında 3-C sınıfımız, okulumuz öğrencilerine etkinliklerini sunmuşlardır.

Ara

İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında 3-B sınıfımız, okulumuz öğrencilerine etkinliklerini sunmuşlardır.

Ara

Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında 2-E sınıfımız, okulumuz öğrencilerine etkinliklerini sunmuşlardır.

Kas

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Programı kapsamında KADES tarafından hazırlanan görseller ve program tanıtım broşürleri okul web sayfamızda paylaşılmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz, okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Programı" kapsamında "Tek Ebeveyn Olmak" konusunda okulumuzda seminer verilmiştir.

Kas

"Aile İletişim Atölyeleri" Projesi kapsamında İletişim Atölyesi Çalışması okulumuz velilerine yapılmıştır.

Kas

Tekirdağ Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından okulumuz 2. sınıf öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Kas

Tekirdağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlu olsun.

Kas

2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla bilgi notu hazırlanmıştır.

Kas

Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla bilgi notu hazırlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde rahmet, saygı ve özlemle andık.