TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu

Mrt

Orman Haftasını öğrencilerimizin hazırladığı bir programla kutladık.

Mrt

Öğrencilerimizin fen bilimlerine olan ilgi ve meraklarını arttırmak amacıyla okulumuzda Fen Bilimleri Gösterisi yapıldı.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programımız ile öğrencilerimiz büyük zaferimizi kutladı, şehitlerimizi andı.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yıldönümünü öğrencilerimizin hazırladığı programımız ile kutladık.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisinin yürüttüğü Psiko-eğitim Çalışmalarımız tamamlandı.

Mrt

Geri dönüşüm ve atık materyallerin kullanımı ile Sıfır Atık Projesi'ne yönelik sınıf eğitim ve etkinliklerimiz devam ediyor.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erasmus+ Okul Eğitim Akreditasyonu okul başvurumuz gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğrenci, veli ve öğretmenleri birlik ve beraberlik çerçevesinde deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan yardımları AFAD yetkililerine teslim etti.
           Okulumuza  yardımlarını getiren tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönemi, öğrencilerimizin öğretmenlerinin ellerinden karnelerini almalarıyla ve düzenlenen karne törenimiz ile sona erdi.
           Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz Ata sporlarının tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Ock

Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı ile ilgili eğitim düzenlendi.

Ock

Okulumuza alınan yeni spor alet, araç ve gereçlerimiz ile Beden Eğitimi derslerimiz artık daha verimli ve eğlenceli geçiyor.

Ock

Çatışma Çözme, Çocuklarda Öfke Kontrolü ve Olumlu Davranış Kazandırma konularında Okul Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuzun EBA kullanım oranları incelenerek öğrencilerimizin daha aktif olarak kullanması için ödevlendirmelerin EBA üzerinden yapılması kararı alındı.

Ock

Okulumuz,gerekli tüm önlemleri alarak ve gerekli şartları yerine getirerek "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almaya hak kazanmıştır.